torsdag den 31. marts 2011

Sidste slut!!!

Så, I får lige en jerseykjole mere - og så er det slut for denne omgang.....måske. Fødselsdagsgave til næsten 6-årige Fiona. Håber den bli'r et hit!


onsdag den 30. marts 2011

There can be only one!!! (Kjole til salg)

Yndlingsmodellen over dem alle - altså, blandt de, jeg selv har lavet. Nah, den rangerer sgu nok 'total yndlingskjole' blandt alle, den her model. Selvfede mig.

Den lilla/hvide er sandsynligvis afsat - den lilla/gule er til salg - str. sådan ca. 3. Begge er i lilla babyfløjl.



tirsdag den 29. marts 2011

Rock On!!!

Jeg ved godt, at jeg måske ikke fornyer mig så meget disse dage, mkay, men det er altså sjovt at lege med, det her mønster. Her i en rock-chick udgave...ok, den lyserøde mikrofon oser måske mere af pop end af rock, men ordene, der strømmer fra Wilmas mund, er så afgjort ikke udpræget poppede: 'En Wanna Be Darth Vader.....på røv-guitar'....sådan lyder frøkenens fortolkning af Nephew!!






torsdag den 24. marts 2011

Mmmmm Melon.

1 stk. terapeutisk arbejde finito. 

Jeg har et lidt anstrengt forhold til denne melon/reje farve. Ikke farven som sådan, men madvarer og andre levnedsmidler forbundet med den farve. Jeg er vandmelon-traumatiseret. Brækkede mig af vandmelon engang i min barndom og har siden da haft et akavet forhold til denne frugt. Rejer og mig er heller ikke en heldig kombination - det ender også i noget værre snask. Sidst men ikke mindst, så føjede jeg får et års tid siden til denne aversion, ved at indtage noget (sandsynligvis svensk;-) melonfarvet sprut. Det endte også i noget snask. Spørg bare nabokonens brudekjole. Så snakker vi ikke mere om det.

Så ja, det er terapi af sy en kjole i melonfarvet viscosejersey. Godt at man kan sy sig ud af traumer....



onsdag den 23. marts 2011

Kuk-kuk-kjole

Testing-testing. Jeg er eksperimenterende udi kraver (I know, jeg lever livet farligt - Loco Trine, det er mig) - lige pt er det den hersens høje krave, jeg er verliebt i. En simpel kjole i isoli og retro stof med stoooore ærmer og ditto krave. Tror jeg vil forsøge mig med viscosejersey eller noget i den stil næste gang. (PS - jeg undskylder for kalveknæene Wilma, det er en familiesvaghed, beklager)





søndag den 20. marts 2011

Voksen-hår!!

'Du ser jo helt voksen ud'....sådan lød en af gårsdagens kommentarer omkring min nye frisure. Ophavskvinden til kommentaren er min vidunderlige sviger-veninde, som jeg, indtil igår, holdt rigtig, rigtig meget af!!! Ah, det er gas, jeg elsker hende stadig - og et eller andet sted, så er det vel okay at se voksen ud, når man er 35....selvom 'ung og hip' nu ville ha' været at foretrække. Jeg har ikke været korthåret, siden jeg var 6-7 år gammel, så det er lidt grænseoverskridende, det her - men nu skulle det altså prøves. Jeg er ganske fornøjet med resultatet (der er lige et par småting, men det retter sig nok).


 ...en fræk lille tigermis bli'r jeg nok aldrig (hverken i farve eller sort/hvid) - men hva fa'en, Garfield er også meget charmerende....


fredag den 18. marts 2011

Wilma incl. 4 år og 2 pinde....

Vi er just hjemvendt fra Lalandia, Billund, hvor vi har nydt hinandens selskab og fejret Wilmas 4 års fødselsdag (igår). 4 år. Jamen, der er da ikke noget at sige til, at jeg er skruk (og har været det i ca. 3 år og 8 mdr.). Pragtfuld mini-ferie. Eneste lille minus var natten til igår, som Luna tilbragte med en balje foran sig....og en mor, der jævnligt måtte tømme denne balje. Lille stakkel. Altså, Luna. Hun er heldigvis fit for fight igen.

Jeg nåede lige at færdiggøre Wilmas nye nederdel, inden vi tog afsted - og hun kan ligefrem trække vejret i denne udgave med 'rigtige stropper', herligt.

Imorgen kommer hele familien og fejer krøltoppen, så jeg har egentlig ikke tid til at sidde her. Det lokum skurer sgu nok ikke sig selv!!





lørdag den 12. marts 2011

Going Green!!

Rygende friske græsgrønne unisexede bukser. Elsker den her grønne farve! Sælges for kr. 250,-

Knapt så frisk grøn og hvid kjole. Jeg syede den til Wilma sidste sommer. Den er kun brugt ganske sporadisk - jeg må jo nok erkende, at pigebarnet er sygeligt bekjolet, og at jeg derfor glemmer nogle af hendes rober indimellem....sælges for 150,-

Begge dele er str. 98/104



fredag den 11. marts 2011

Uglesweat med 80er krave.

Så gjorde jeg det. Klippede i den ugle-isoli jeg har haft liggende i et par år!!! Ugler er måske soooooo 2009, og kraven her er unægteligt soooooooo 80ish, and I sooooooo love that combo!!

Bertram er også pænt fornøjet.



torsdag den 10. marts 2011

Retro nederdel til en andens datter...hrmpf!!!

Jeg skynder mig lige at sige 'Fejl 40' - så har vi den på det rene!!


Jeg har just forkælet yngstebarnet med den her skønne bluse fra AlbaBaby. Dertil skulle hun ha' en nederdel. Brun twill, tjek - gule knapper - endnu mere tjek! Klippe klippe, sy sy. Da jeg havde syet, overlocket og pyntestukket nederdelens sidesømme, kom jeg i tanke om, at jeg ville ha' haft sådan et par retrostropper i siden eller hvad filan vi nu skal kalde dem. Hvad hedder sådan nogle? Ligesom på kjolen her.



Aahh, jeg laver da bare nogle snyde stropper. Ganske fikst og opfindsomt, hvis jeg selv skal sige det. Simple and chique. Jeg ved bare ikke lige hvis lille sylfide, jeg havde i tankerne, da jeg syede nederdelen. Wilma kan da i hvert tilfælde kun lige med nød og næppe presse dunken i den.

'Gisp, gisp - hvor er den fin mor' 'Øh, Wilma du bli'r sgu lidt anstrengt i ansigtet, skal vil ikke ta' den af igen'? 'Gisp, gisp - naaarj, den passer flot, mor'.

Jeg er så glad for min datter, og vil gerne beholde hende i mindst 100 år endnu, så nederdelen må hellere flytte ind hos et mindre robust barn. Den kan passe alt fra en str. 3 til str. 5 år, vil jeg tro - så længe vi taler om en slank lille sag.

onsdag den 9. marts 2011

Bertram og den bløde mad.

Her er Bertram. Han er (næsten) lige blevet 5 år. For en uge siden mistede han sin første tand. Desværre var det ikke under jubelscener, da tanden var af den slags, der ikke rokkede først :-(. Det skete under lidt for vild leg, da vi var til hygge spis-sammen aften i Wilmas børnehave. Heldigvis var vi alle afsted. Jeg siger heldigvis, fordi børn/udslåede tænder/mor er en rigtig dårlig kombo!! Jeg panikker fuldstændig. Jeg ser blod og tænder over det hele!! Børn/udslåede tænder/far fungerer meget bedre, for han bevarer fatningen. Vi taler af erfaring, for Albert mistede også de første tænder før rokketid (han klarede det dog selv midt om natten ved at smække ansigtet ned i kanten af sin seng - jeg bli'r stadig helt elendig ved tanken....)

Nå, men - tandlægen beordrede flydende kost det første døgns tid efter ulykken og dernæst et par dage med blød kost. Yoghurt, suppe og milkshakes en masse.

Nu må Bertram godt spise alm. mad igen. Han er dog ikke helt enig. Blød mad er bedre, specielt sådan en chokoladeovertrukket banankage, som han, lillesøster og verdensbedstebarnepigeveninde smækkede sammen igår eftermiddags. Mums....

tirsdag den 8. marts 2011

søndag den 6. marts 2011

Flere ballonærmer.....

Ja, ja - jeg ender nok med at brække mig af ballonærmer.....og piping! Læg mærke til at denne er piping-fri!!